Zlatni Reiki

Da li ste anksiozni, u depresiji, pod stresom, puni negativnosti, brige i straha, bezvoljni ili tužni? Prirodno i efikasno rešenje za izlazak iz ovih stanja je upravo Zlatni Reiki!

Zlatni Reiki omogućava da primite Zlatnu Svetlost, koja je dokazano najjače svetlo transformacije u Univerzumu,  a istovremeno je nežna, prijatna, mekana i suptilna – energija koja miluje i neguje. Ona provereno pretvara sva ova negativna stanja i energije u svetlost i radost, tako da veoma brzo osetite olakšanje, smirenost i opuštenost.

zlatni reiki

Zlatni Reiki može da praktikuje u svojoj punoj snazi svako – nisu potrebni nikakvi preduslovi niti predznanje. Jednostavni tretmani na samom sebi u trajanju od 10-15 minuta, ili primanje tretmana od Reiki terapeuta su potpuno efikasni u momentalnoj promeni svog psihičkog stanja. Mnogi koji su primili tretmane Zlatnog Reikija, ili koji su i sami praktičari, svedoče o jakoj i snažnoj energiji koja blagotvorno deluje na psihu i emocije.

Tretmane Zlatnim Reikijem izvodim na daljinu, ili ličnim kontaktom. Nemojte čekati u rešavanju svojih emotivnih ili psihičkih problema i nelagodnosti, isprobajte Zlatni Reiki još danas i olakšajte svoje tegobe na proveren i prirodan način!

Drugi deo teksta o Zlatnom Reikiju se nalazi ovde!

Više o inicijaciji u Zlatni Reiki pročitajte ovde (kliknite ovde!).

Možete poslati poruku putem formulara za kontakt,
ili me pronaći na Facebook stranici Reiki Inicijacije i Tretmani 


reiki tretmani facebook
Lajkujte našu FB stranicu
Reiki Inicijacije i Tretmani
jer objavljujemo nove tekstove, akcije i
najave besplatnih grupnih tretmana!
reiki tretmani instagram
Pratite me na Instagramu:
Reiki Inicijacije i Tretmani