Zlatni Reiki – 2. deo

Zlatni Reiki je moćan način osceljenja i transformacije zasnovan na Kundalini Reikiju. Koristan je kod strahova, anksioznosti i problema sa nižim čakrama. Ovu tehniku ​​je razvio Ole Gabrielsen. Sa moje tačke gledišta, ova tehnika je jednostavna i intuitivna, bez simbola, bez prethodnog izlaganja energetskom radu, bez ezoteričnih verovanja ili rituala, bez restriktivnih pravila.

Upoznavanje sa Zlatnim zrakom transmutacije je prilično snažno i prijatno iskustvo. Pretpostavljam da će svako od vas osetiti energiju na drugačiji način.

INICIRAJTE SE U ZLATNI REIKI! 660

Ono u čemu je Zlatni Reiki neprevaziđen u odnosu na druge tehnike je i:

  • otklanjanje depresije, anksioznosti, strahova, fobija, trauma, emocionalnih problema,
  • isceljenje i harmonizacija unutrašnjih organa: jetre, pankreasa, žuči, urinarnog trakta i krvi,
  • isceljenje sve vrste infekcija, naročito bakterijama Stafilokok,
  • otklanjanje svih vrsta bolova u telu,
  • daje fizičku i psihičku snagu, volju i energiju.

Zaista verujem da tehnika Zlatnog Reikija deluje i može biti pravi početak u pomalo čudan i neobjašnjiv svet izlečenja. Kao rezultat toga, svi imamo i dobijamo sposobnost lečenja sebe i drugih. Dobijamo pristup univerzalnoj energiji kako bismo je mogli koristiti, a pritom ne dajući svoju vlastitu isceliteljsku energiju za to vreme.

Svako od nas doživljava Reiki na drugačiji način i Reiki energija se u svima nama različito manifestuje i deluje, čineći nas jedinstvenima i s različitim sposobnostima za iscelivanje i davanje iscjeliteljske energije drugima.

Pošaljite poruku putem stranice za kontakt za više informacija!

Kliknite ovde za Prvi deo teksta o Zlatnom Reikiju!

Kliknite ovde za tekst o inicijaciji u Zlatni Reiki!