Šta Me Je Reiki Do Sada Naučio?

Nisam siguran kakav bi bio moj život da nije Reikija. Dao mi je toliko, na toliko mnogo nivoa. Od otkrivanja i učenja Reikija, preko pokretanja prakse i konačno podučavanja, verujem da mi je to promenilo i spasilo život na mnogo načina.

Prvo i najvažnije, Reiki me je naučio da je u redu biti ono što jesam, da idem putevima kojima se ređe ide i da verujem u svoje unutrašnje vođstvo, što je Reiki eksponencijalno povećao i osnažio.

U početku je bilo teško pratiti te smernice i unutrašnja vođstva. Čuo bih stvari i pomislio bih: “Nema šanse, ne mogu to učiniti!” A ipak, kada sam slušao sebe i preduzeo akcije kojima me vodio Reiki, to je bilo jedino ispravno za mene.

reiki tretmani

Sada, za svaku situaciju u svom životu – bilo da je vezano za zdravlje, novac, međuljudske odnose, karijeru – mogu da ih energetski osnažim i usmerim tako da se odvijaju za moje najviše dobro i u mom najvećem interesu. Jer, Reiki nije vezan samo za zdravlje i zdravstvene probleme. Energija Reikija može da prožima sve naše situacije, događaje i probleme i na taj način ih usmerava ka najboljem rešenju.

Bezbrojni su slučajevi rešavanja zdravstvenih problema, menjanja života, poboljšanja materijalnog stanja ili međuljudskih odnosa kroz Reiki tretmane ili inicijaciju u Reiki. Svako treba da pruži šansu Reikiju i da se uveri u snagu i moć te energije.

Pošaljite poruku putem formulara za kontakt i zatražite više informacija!