Šta je Reiki?

Sigurno ste se zapitali “Šta je Reiki”? Reiki je mnogo više od same isceljujuće tehnike fizičkih simptoma. Prava bit Reikija je holističko isceljivanje duha, tela i uma. Bez povezanosti sve ove tri komponente, ne može se govoriti o pravom i potpunom isceljenju sebe.

Reiki je energija koja dolazi sa Izvora, i samim tim Reiki je čista energija koja prolazi kroz nas i koja ide tamo gde je potrebna. To nije naša lična energija, već energija kanalisana iz viših duhovnih sfera.

Reiki – Kosmička svest

Reiki, takođe, nije puka energija, već čista i univerzalna Kosmička Svest. Ona deluje izvan vremena i izvan prostora. To znači da može delovati i u prošlosti i isceliti i otpustiti negativnosti sa astralnog nivoa. Isto tako znači da može delovati na našim višim ciljevima u budućnosti. Možemo Reiki slati u buduće događaje i energetski delujemo na njih i programiramo ih. Na taj način se oni odvijaju u skladu sa našim najvišim dobrom.

Reiki majstori i učitelji

Ako iskusnog Reiki majstora ili učitelja zapitate “Šta je Reiki”, sasvim sigurno ćete dobiti odgovor da je Reiki način života, i da je on prisutan u svakoj njegovoj dnevnoj aktivnosti. Od ustajanja i jutarnjih rituala do dnevnih autotretmana i energetskih praksi. Večernje tehnike omogućavaju miran san.

Reiki stilovi

Postoji mnogo stilova Reikija i svaki od njih je specifičan u načinu njegovog delovanja. Ne postoji “bolji” ili “jači” Reiki, postoje samo tehnike koje različito deluju na čovekov duh i telo. Neke tehniku su “specijalizovane” za određene potrebe ili životne okolnosti.

Uvek se možete raspitati o detaljima za svaki Reiki stil posebno, u skladu sa Vašim potrebama, tegobama ili željama. Pošaljite poruku putem Kontakt formulara i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Šta je Reiki
Odgovor na pitanje “Šta je Reiki”

Pošaljite poruku putem stranice za kontakt za više informacija!