Reiki za kućne ljubimce

Reiki za kućne ljubimce i druge životinje je veoma popularno u svetu zato jer su životinje su veoma osetljive na energije iz svog okruženja i zbog toga je primena Reikija na njima veoma efikasna. One na Reiki reaguju intuitivno i lako ga primaju. Samim tim efekti tretmana su delotvorniji. One ne razmišljaju o tome šta se dešava, samo se prepuštaju u ruke praktičara jer osećaju da im pomažemo.

reiki za životinje

Reiki smanjuje bol kod životinja bez obzira na uzrok! Pomaže kod lečenja raznih trauma, strahova, tuge izazvanih zlostavljanjem ili zanemarivanjem. Smanjuje napetost i pomaže da se životinje lakše opuste. To je veoma značajno kod problema ponašanja. Miran i staložen ljubimac je lakši i otvoreniji za saradnju sa vlasnikom, a ima i drugih značajnih prednosti:

  • Ubrzava proces zaceljivanja rana
  • Povećava poslušnost i mir
  • Smanjuje stres i bol
  • Smanjuje dozu lekova
  • Poboljšava san
  • Reguliše apetit
  • Smanjuje neželjene efekte radijacije, lekova, anestezije, hemoterapije…

Manjim životinjama i pticama Reiki tretman se radi bez poštovanja položaja ruku, dovoljno je držati ljubimca dlanovima ili staviti ruke na bilo koju oblast tela. Većim životinjama se Reiki tretman radi gotovo na isti način kao i ljudima.

reiki za životinje

Veterinari i vlasnici kućnih ljubimaca širom sveta koriste Reiki metodu za jačanje imuniteta, brži oporavak i rehabilitaciju životinja, kao što rade i na produžavanju životnog veka svojih ljubimaca.

Pojedini Reiki učitelji otvaraju energetski kanal svojim kućnim ljubimcima kako bi Životna energija (iako u manjoj količini) neprekidno proticala kroz organizam životinje.

Rezultati Reiki rada sa životinjama stižu veoma brzo i imaju iste fiziološke efekte kao i kod ljudskog bića. Pored toga, ljubimci se ponašaju mnogo smirenije, postaju poslušni, pokazuju zahvalnost i mnogo bolje razumeju čoveka.

Zakažite tretman za svog ljubimca na našoj Kontakt stranici!