Reiki Tretmani Na Daljinu

Energiju poseduju sva živa bića na planeti i u međusobno su povezana energetskim poljem. Univerzalna životna energija je stvarnost koja nas okružuje, bili mi nje svesni ili ne. Reiki tretmani se provode od davnina u svim narodima i kulturama, a energetski uticaj ljudi jedni na druge je opisan u mnogim starim spisima, ali i najnovijim istraživanjima kvantne medicine.

Reiki tretman na daljinu je tehnika koja se primjenjuje kod klijenata koji nisu u mogućnosti dolaziti na individualne tretmane radi bolesti ili udaljenosti. Terapija ima isto dejstvo i jednako je uspešna kao da je osoba fizički prisutna na tretmanu. Energija tačno zna gdje treba stići i kako delovati na bolesni organ jer energija ne poznaje vreme i udaljenost.

Kod rada na daljinu bitno je da pacijent bude u svom domu u udobnom položaju, da sedne u udobnu fotelju ili još bolje, da legne u krevet i opusti se. Terapija se odvija na identičan način kao kada se pacijent nalazi pored terapeuta. Dakle, nema nikakve razlike u delotvornosti između terapije na daljinu i terapije uživo.

reiki tretmani na daljinu

Da bi tretman na daljinu bio moguć, potrebna je slika klijenta, datum i mesto rođenja i adresa gde se klijent nalazi. Reiki terapeut se energetski povezuje sa klijentom i tretman tada može da se obavi.

Reiki tretmani na daljinu samo dokazuju da se radi o energetskom polju koje okružuje celu planetu i da je sve u ovom životu u savršenoj energetskoj povezanosti.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete lično na tretman, možete zakazati tretman i na daljinu, sa potpuno istim efektom kao da ste fizički prisutni pored Reiki terapeuta. Pozovite 063/17-55-403 za zakazivanje ili radi više informacija, ili pošaljite poruku putem kontakt formulara.