Priziv Anđela Blagostanja I Izobilja

POKLON TEHNIKA – Priziv Anđela Blagostanja i Izobilja

Dragi prijatelji, danas vam poklanjam samo-inicijaciju i tehniku za priziv Anđela Blagostanja i Izobilja, koji će vam pomoći da privučete izobilje i počnete povećavanje svog blagostanja.

Pitanja blagostanja i izobilja su veoma bliski i dragi Anđelima. Vaši Anđeli čuvari, kao i svi Anđeli, konstantno podešavaju Vaše stanje uspeha, blagostanja i napretka. Deo misije i zadataka Anđela čuvara je i da obezbede mogućnosti za napredak i blagostanje svuda oko Vas.

andjeo prosperiteta

Anđeo Blagostanja donosi sve uslove za sticanje prosperiteta i blagostanja. On pomaže da se podesi način ponašanja, sva verovanja i delovanje svakoga od nas, što neminovno dovodi do stanja velikog blagostanja. Ovaj Anđeo će Vam pomoći da naučite koja verovanja i ponašanja treba da ojačate unutar Vas i koja verovanja i ponašanja potkopavaju Vaše blagostanje.

Da bi primili ovu inicijaciju i tehniku, potrebno je da unesete svoju email adresu u odeljku “Besplatna knjiga” koji se nalazi na desnoj strani (ako ste na računaru), ili ispod ovog teksta (ako ste na mobilnom telefonu). 

Postoji i inicijacija u energiju Reiki Novca Nove Realnosti koja je sada dostupna za sve vas! Inicijacija se izvodi lično ili na daljinu. Pogledajte opširnije ovu moćnu tehniku za privlačenje novca i izobilja u Vaš život! Kliknite ovde i pročitajte više!

Želim svima vama sreću i blagostanje 💜