Korona Virus i Reiki

Dragi Reikisti i oni koji vole i koriste Reiki,
 
Epidemija Korona virusa se raširila u mnoge delove sveta. Neki slučajevi su otkriveni i u našem podneblju. Nema razloga za paniku, ali moramo biti svesni situacije u kojoj se nalazimo, bilo da je opasnost od Korona virusa stvarna i velika, bilo da je u pitanju samo još jedna zavera svetskih razmera gde nema stvarne velike opasnosti.
 
Ono što možemo uraditi sami da bi eventualno sprečili širenje virusa je sledeće:
  • redovno pranje ruku, prilikom kašljanja ili kijanja činite to u maramicu, ne dodirujte oči i usta prljavim rukama, izbegavajte javna mesta sa mnogo ljudi ako je moguće, nošenje maske nije potrebno, osim ako i sami niste pod infekcijom.
  • koristite Reiki da bi ojačali svoj imuni sistem da bi mogao da se izbori sa eventualnom infekcijom. Takođe, Reiki može ubrzati ozdravljenje ako ste već inficirani.
  • svakodnevno odvojite vreme tokom dana da uradite sami sebi jedan puni Reiki autotretman
  • svojoj deci i roditeljima radite redovne Reiki tretmane, ali i ostalima ako oni to zatraže od vas.
  • pošaljite Reiki na daljinu svima u svetu kojima je potreban, da bi se sprečilo širenje infekcije i da bi se oboleli što pre izlečili.
  • pošaljite Reiki na daljinu svim zdravstvenim ustanovama koje se bore sa epidemijom Korona virusa da bi bili uspešni u lečenju i preventivi bolesti
  • inicirajte se u neku od Reiki tehnika i počnite samostalno davanje tretmana sebi i svojim najbližima
Korona virus i reiki
Zaista smo srećni što imamo Reiki kao jedno veoma važno i moćno sredstvo za unapređenje svog zdravlja i blagostanja. Neka vas ljubav i isceliteljska snaga Reikija čuva i brine o vama!
 
William L. Rand,
Predsednik Međunarodnog Centra za Reiki obuku