Inicijacija U Kundalini Reiki

Uvod u Kundalini Reiki

Kundalini Reiki je verovatno najprirodniji najjednostavniji način isceljenja i samo-razvoja koji postoji! Otvaranjem i jačanjem energetskih kanala u telu, moguće je kanališemo isceljujuću Reiki energiju, samo postavljanjem namere za to.

Šta je Kundalini?

Kundalini znači da su određeni energetski kanali i čakre otvorene, i samim tim imate pristup energiji Zemlje koja je deo univerzalne energije. Korenska čakra, koja je energetski centar smešten blizu trtične kosti, ponaša se kao ulaz za kundalini energiju.

Kundalini se često naziva i “Kundalini Plamen”. Energija se kreće uz telo na gore, kroz glavni energetski kanal, i izlazi na krunskoj čakri na vrhu glave. Ovaj energetski kanal se proteže od korenske čakre do krunske čakre. Otvoren Kundalini znači da se u određenom vremenu izvrši kompletno čišćenje energetskih centara (čakri), delova tela, organa i samog energetskog kanala.

O uticaju Kundalini Reikija na nas, pogledajte članak o Kundalini Reiki Tretmanima – kliknite ovde!

Inicijacija u Kundalini Reiki

Inicijacija se izvodi u ličnom kontaktu ili na daljinu, i sastoji se iz 3 koraka:

Kundalini Reiki 1

U ovoj proceduri inicijacije, svi čvorovi i blokade u čakrama se uklanjanju (osim u prvoj čakri). Glavni energetski kanal, od krunske do korenske čakre se čisti i preiprema za buđenje kundalinija, koje će biti urađeno u Kundalini Reikiju 2. Srčana čakra se povećava, a energetski kanali od ruku do krunske čakre se takođe otvaraju da bi kroz njih mogao teći Kundalini.

kundalini reiki 1 inicijacija

Kundalini Reiki 2

Kundalini Reiki 1 inicijacija se ojačava, otvara se korenska čakra, treće oko se povećava. Kundalini se budi i glavni energetski kanal se nežno otvara i prilagođava Kundalini Plamenu. Kundalini doseže do solarne čakre (3. čakre – pleksus), pripremajući se tako za punu Kundalini energiju u 3. stepenu. Takođe se uči i izvođenje specifične meditacije koja raspiruje Kundalini Plamen, koji čisti energetske kanale. Na ovaj način se sve čakre i energetski sistemi poravnavaju da bi se izvršilo potrebno čišćenje.

kundalini reiki 2 inicijacija

Kundalini Reiki 3 – Master nivo

Prethodne inicijacije se ojačavaju, a grlena, solarna, sakralna i korenska čakra se širom otvaraju. Kundalini Plamen se razvija dostižući krunsku čakru – time se dostiže puni Kundalini.

kundalini reiki 3 inicijacija

Sa inicijacijom u 3. nivo (Master), dobijate automatski i inicijacije za sledeće Reiki tehnike:

  • Dijamantski Reiki – Veoma jaka energija koja postavlja “Eterični dijamant” u krunskoj čakri, koja osvetljava i isceljuje sve na svom putu sve dok se svi nerešeni problemi ne saniraju
  • Kristalni Reiki – Isceljenje malih kristala u našem telu koje formiraju naše fizičke i psihičke traume u životu
  • DNK Reiki – Isceljuje i jača DNK niti i pomaže isceljenju naslednih i genetskih bolesti
  • Trauma Rođenja Reiki – Čovek doživi najjaču traumu upravo na samom rođenju. Ovime se na najnežniji mogući način ta trauma isceljuje
  • Lokacija Reiki – Kao što postoje karmičke i energetske veze izemđu ljudi, tako postoje i veze između ljudi i mesta na zemlji, kao i sa samom Zemljom. Te veze mogu ponekad da imaju negativan uticaj na naše zdravlje i da nas sputavaju.
  • Reiki Prošlih Života – Isceljenje blokada iz naših prošlih života.
  • Balans Reiki – Balansiranje svih energetskih sistema u telu.

Kundalini Reiki je jedan od najboljih načina da iscelite sebe i druge, da pročistite svoje energetske centre, da otklonite sve blokade i povežete se sa Majkom Zemljom i svim energijama i principima koje su povezanje sa Njom (posao, novac, izobilje, opstanak)!

–> KLIKNITE OVDE <– I POŠALJITE PORUKU
ZA DODATNA PITANJA O INICIJACIJI!