Energija Arhanđela Iofijila

U prethodnim tekstovima o Anđeoskom Reikiju, energiji Arhanđela Gavrila i Arhanđela Mihajla, mogli ste da pročitate o suptilnim energijama koje nam pomažu u životu, zdravlju, poslovnim odlukama i bilo čemu drugom što utiče na naš život, ali i na život naših najdražih prijatelja ili rodbine. Energija Arhanđela Iofijila (Jofiila, Jofiela) je oličenje mudrosti i sjajnih ideja. Pomaže nam da ostvarimo kontakt sa svojim Višim Ja i da razumemo informacije koje dobijamo na svesnom ili podsvesnom nivou.

Tretmani koji se rade pomoću Anđeoskog Reikija i arhanđela Iofijila omogućavaju da se oslobodimo sumnje u sebe, nedostatka poštovanja prema sebi, kao i od brojnih zavisnosti: slatkiša, alkohola, cigareta, pa čak i droga. Takođe, ova energija povećava intelektualne sposobnosti, rad mozga, jasnoću misli i stvara jak um. Ovim tretmanima se mogu pronaći odgovori i kreativne ideje na svako pitanje ili problem: od kreativnog pisanja, slikanja, poslovnih situacija ili ličnih problema bilo koje vrste.

arhanđel iofijil

Energija arhanđela Iofijila se može koristiti u mnogim situacijama, a ovo su samo neke:

  • Za mudrost, znanje, nove ideje, razumevanje sebe i drugih,
  • Za  pomoć u primanju i razumevanju svih mogućih informacija koje nam dolaze iz svesnog ili nesvesnog,
  • Za oslobađanje od loših navika, zavisnosti ili vezanosti,
  • Za oslobađanje od neznanja, neupućenosti ili neznanja,
  • Za lepotu duha i tela,
  • Za povećanje pronicljivosti, intuicije, predosećaja

Ne sumnjajte, Arhanđel Iofijil i njegovi anđeli će uvek učiniti sve da pomognu u održavanju konekcije sa svojim Višim Ja i rezultate će učiniti vidljivim, kako Vama, tako i onima u Vašem okruženju.

Ukoliko imate potrebu za podrškom i pomoći u ovakvim situacijama, priziv i tretman ovim energijama će biti od izuzetne koristi!

Za tretman energijama arhanđela Mihajla, ili drugih arhanđela, pozovite 063/17-55-403, ili pošaljite poruku na kontakt stranici.

Korišćen materijal iz priručnika “Anđeoski Reiki” za praktičare, Margarita Milenković