Energija Arhanđela Gavrila

Anđeoski Reiki podrazumeva rad sa Arhanđeoskim zracima i Anđeoskim energetskim poljima koja su tu da pomognu ljudima, ali treba naglasiti da ove energije nikada ne deluju bez posebne molbe od strane čoveka, zato da ne bi narušavali slobodnu volju svakoga od nas. Naša slobodna volja je dar koji smo svi mi ljudi dobili od Stvoritelja i koju On nikada neće narušiti.

Iz tog razloga, Arhanđeoske i Anđeoske energije ne mogu da deluju i da nam pomognu bez saradnje sa ljudskim bićima. Zbog toga je neophodno da ljudsko biće iznese svoju molbu i uputi je Svetlosnim energijama.

Svaka od Arhanđeoskih energija ima svoju formulu pokretanja putem simbola, da bi se ta aktivirana energija unela u svoje aurično polje i pomogla nam u našim namerama i molbama.

Jedna od takvih energija je i energija Arhanđela Gavrila (Gavril, Gavrijil). On i njegovi anđeli nas upućuju na put Istine, pomažu nam da razumemo i ispunjavamo svoje životne ciljeve, svoj životni poziv i cilj svog postojanja na Zemlji. Pomažu nam da zaštitimo svoj životni plan od svega što smeta njegovom  ostvarenju.

anđeoski reiki gavrilo

Ukoliko smo opterećeni duševnim mukama, obeshrabreni, bez duhovnih i fizičkih snaga i ne vidimo smisao života, treba prizvati energije arhanđela Gavrila da nas uputi na pravi put.

Energiju arhanđela Gavrila možemo prizvati i koristiti u sledećim situacijama:

  • Rukovodstvo i upućivanje na duhovnom putu, za otkrivanje plana i višeg cilja Vašeg života,
  • Upućivanje i otvaranje novih puteva i mogućnosti u vezi sa bilo kojim problemom, projektom ili situacijom iz bilo koje oblasti Vašeg života,
  • Oslobađanje od neodlučnosti,
  • Uspostavljanje discipline i poretka u životu, ili životima svojih bližnjih,
  • Izbor pravog puta i donošenje pravilnih odluka,
  • Podršku svih novih početaka i projekata

Ukoliko imate potrebu za podrškom i pomoći u ovakvim situacijama, priziv i tretman ovim energijama će biti od izuzetne koristi!

Pogledajte i tekst o energiji Arhanđela Mihajla!

Pogledajte i tekst o energiji Arhanđela Iofijila!

Tretmani Anđeoskim Reikijem prirodno deluju na suptilnim nivoima našeg bića, to je energija najviše frekvencije i deluje blago, ali temeljno i veoma uspešno. Za tretman energijama Arhanđela Gavrila, ili drugih arhanđela, pošaljite poruku na Kontakt stranici!

Korišćen materijal iz priručnika “Anđeoski Reiki” za praktičare, Margarita Milenković