Inicijacija u Energiju Hestijinog Vela – Blokada Grlene (5.) čakre

U današnje vreme, mnogi ljudi imaju problema sa štitnom žlezdom, ali i sa nemogućnošću izražavanja, komunikacije, borbe za svoju istinu, izbegavaju konflikte, javne nastupe i javno istupanje. Postali smo ćutljivi i povučeni u sebe, i samim tim prestali da se borimo za svoje ciljeve, želje ili za ono što nam pripada. Strah nas je da drugima saopštimo svoju istinu i ono za šta se borimo. Povukli smo se u sebe, a o kreativnosti i izražavanju (kroz umetnost, pevanje, pisanje), socijalizaciji, uspostavljanju društvenih kontakata da i ne govorimo.

Sve ovo se može posmatrati kroz prizmu 5. (grlene) čakre koja blokira protok energije i samim tim utiče negativno na štitnu žlezdu, grlo, glasne žice, ali i mentalno na blokadu govora, izražavanja i kreativnosti. Da ne spominjemo usporenu ili ubrzanu štitnu žlezdu, ciste na njoj, ili Hašimoto autoimuni sindrom.

grlena čakra reiki

Postoje mnogi načini deblokiranja i harmonizacije 5. čakre. Neki od njih su:

  • Primanje inicijacije ili tretmana energije Hestijinog Vela koja direktno pozitivno utiče na sve gore navedene probleme,
  • Primanje inicijacije ili tretmana Kundalini Reikija, gde će se oslobođena energija kretati na gore kroz energetski kanal i čistiti i energizovati sve na svom putu, pa i 5. čakru,
  • Autotretmani bilo kojom drugom Reiki energijom (Zlatni Reiki, Usui Reiki) koji će uspostaviti balans u grlenoj čakri

Ovo ne isključuje posetu lekaru za uspostavljanje dijagnoze i terapije za navedene probleme, ali je energetska terapija izuzetno efikasna nadopuna zvaničnoj medicinskoj nezi i dobrinosi znatno bržem rešavanju problema.

Navedeni simptomi značajno smanjuju kvalitet života, a jedno od energetskih načina rešavanja problema sam uprevo naveo. Ukoliko biste hteli više informacija o Reiki inicijacijama ili Reiki tretmanima, molim da se javite porukom putem Kontakt stranice.

Svako dobro Vam želim i nađite svoj mir! 🙌🙏🍀