Reiki Tretmani Na Poklon

Iako se Reiki tretmani naplaćuju, postoje slučajevi gde je moguće dobiti Reiki tretman na poklon.

Naplaćivanje Reiki tretmana je neophodno iz više razloga:

  • Prvi razlog je što je za primaoca energije (klijenta) veoma poželjno da učestvuje u razmeni energije sa Reiki terapeutom da bi se uspostavio energetski balans između klijenta i terapeuta. Svako narušavanje energetskog balansa se negativno odražava na klijenta i ne doprinosi njegovom isceljenju i ravnoteži, već se stvara disbalans. Novac je takođe jedan vid energije, tako da energija koju klijent može uzvratiti terapeutu može biti kroz novac, tj. plaćanjem usluge.
  • Iako je životna energija (ki, chi) koju prenosi terapeut besplatna i sveprisutna, terapeut ulaže svoje vreme i trud, što je vredno finansijke nadoknade. Takođe, terapeut je ulagao mnogo novca i vremena da bi stekao znanja i usavršavao se u tome što radi.

besplatni reiki tretmani

Reiki tretmani na poklon mogu da se dobiju u jednom od sledećih slučajeva:

  • Prilikom dogovaranja tretmana sa terapeutom, prvi treman je obično na poklon da bi klijent osetio energiju, upoznao se sa načinom rada i odredio da li mu tretmani prijaju. Ukoliko se izjasni da mu tretmani ne prijaju, nadoknade za taj tretman neće biti. Ako je tretman opravdao očekivanja i bio je prijatan, nastavlja se sa dogovorenim tretmanima.
  • Na svakih 5 tretmana koji je klijent primio, može se uraditi jedan Reiki tretman gratis.
  • Često organizujem grupne Reiki tretmane na poklon, gde je potrebno da se prijavite i učestuvjete u njima.


    Oglašavanje takvih grupnih tretmana se odvija na mojoj Facebook stranici “Reiki Inicijacije i Tretmani”, tako da me možete pratiti i odmah saznati kada se grupni tretmani na poklon organizuju, i prijaviti se.

Za sva dodatna pitanje me možete kontaktirati na Facebook profilu, ili putem kontakt stranice na ovom sajtu.